İSTANBUL / BAĞCILAR - İbrahim Keresteci Ortaokulu

Kas

ÜLKEMİZİN COĞRAFİ KONUM OLARAK DEPREM KUŞAĞINDA YER ALMASI NEDENİYLE; OLABİLECEK DEPREMLERDEN EN AZ ŞEKİLDE ETKİLENİP CAN VE MAL KAYBINI EN AZA İNDİRMENİN YOLLARINDAN BİR TANESİ DE TOPLUMUN HER KESİMİNDE DEPREM BİLİNCİNİ OLUŞTURMAKTIR. BU AMAÇLA YURDUMUZDA HER YIL 12 KASIM GÜNÜ "AFET EĞİTİMİ HAZIRLIK GÜNÜ" OLARAK İLAN EDİLMİŞTİR.SOSYAL BİLGİLER ZÜMRESİNİN ORTAK ÇALIŞMASI SONUCU AFET BİLİNCİ ARTTIRILMAYA ÇALIŞILMIŞTIR. ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Kas

FEN DERSİNDE YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENME YÖNTEMİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZ ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR. ETKİNLİK İLE ÖĞRENCİLERİMİZ AY IN EVRELERİNİ EĞLENCELİ BİR ŞEKİLDE KEŞFETTİ. CEREN ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Kas

OKUR-YAZAR BULUŞMALARI KAPSAMINDA RIFAT ILGAZ IN OĞLU AYDIN ILGAZ  6 KASIM 2019 TARİHİNDE SÖYLEŞİ PROGRAMI İLE ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU. TÜRKÇE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ  SUNUYORUZ.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ölümünün 81. yılında okulumuz öğretmen ve  öğrencilerinin hazırlmaış oldukları programla saygıyla anıldı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

TÜM YURT GENELİNDEKİ OKULLARDA OLDUĞU GİBİ BİZİM OKULUMUZDA DA  PEYGAMBER EFENDİMİZİN DOĞUM HAFTASI OLARAK ANILAN "MEVLİD - İ NEBİ" HAFTASI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİMİZ  ÖNDERLİĞİNDE KUTLANDI. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Kas

ÖĞRENCİLERİMİZ DUYARLI DAVRANIŞLARINI DEVAM ETTİRMEYE 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DA DEVAM EDİYOR.

Kas

OKULUMUZ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİN MİNİK ELLERİ İLE HEYECANLA VE SEVGİYLE HAZIRLADIKLARI ETKİNLİKLER TÜM GÜZELLİĞİ İLE DEVAM EDİYOR. EMEĞİ GEÇEN OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİMİZE VE STAJ ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılı münasebetiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Yapılan etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZ , FUAT SEZGİN 'İN 95. DOĞUM GÜNÜ VESİLESİYLE 24 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ   FUAT SEZGİN 'İ , YAŞAMINI, BİZLERE BIRAKTIĞI MİRASI ANLATAN VİDEOYU İZLEDİLER VE YAZILARI OKUDULAR. OKUL PANOLARINDA FUAT SEZGİN 'İN SÖZLERİNE VE HAYATINA YER VERİLDİ.

PROF. DR.FUAT SEZGİN 'İ DOĞUM GÜNÜNÜN 95. SENE -İ DEVRİYESİNDE RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ.

TC

BAĞCILAR KAYMAKAMLIĞI

İbrahim Keresteci Ortaokulu Müdürlüğü

Sayın Veli;

Okulumuzun 2019–2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 30/10/2019 Çarşamba günü okulumuzda saat 09:00' da yapılacaktır. Genel Kurulumuz, halen yürürlükte olan Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. (Gündemde Yönetmeliğin ilgili madde numaralarına referanslar yer almaktadır).

Toplantı ile ilgili gündem aşağıya çıkarılmış olup, velilerimizin Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya iştiraklerini bekleriz.

* YÖNETİM KURULU VE DENETLEME KURULU SEÇİMLERİ; OY ÇOKLUĞUNA DAYALI OLARAK, ASİL VE YEDEK LİSTE OYLAMASI SEKLINDE, EL KALDIRMA SURETİYLE AÇIK OYLAMA İLE YAPILIR. (MADDE 10/d).

30/10/2019

Yücel ÇAKI

OkulMüdürü

GÜNDEM MADDELERİ:

1.   Açılış veYoklama,

2.   Saygı duruşu ve İstiklalMarşı,

3.   Geçici Divan Teşekkülü (Divan Başkanı ve KâtipSeçimi),

4.   Okul Müdürü Yücel ÇAKI'nınKonuşması,

5.   Açık Oylama İle Veliler Arasından Okul Aile Birliği Başkanının Seçimi, Yönetim Kurulunun Seçimi (Veliler Arasından 5 Asil, 5 Yedeküye),

6.   Denetim Kurulunun oluşturulması (Veliler Arasından 1 Asil, 1 Yedek; Öğretmenler Arasından 2 Asil, 2 Yedek Üye Seçimi),

7.   Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet RaporlarınınGörüşülmesi,

8.   Tahmini BütçeninGörüşülmesi,